500 Dolar Bozdurana, Bilgisayar Formatı Hediye - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2016 14:50 tarihinde yayınlandı
0
0

500 Dolar Bozdurana, Bilgisayar Formatı Hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolar ve Euro’larınızı bozdurun çağrısı üzerine Karabük’te bilgisayar ve teknik servis hizmeti veren bir esnaf 500 dolar bozdurup dekontu kendisine getirenlere bilgisayar format hediyesi kampanyası başlattı.
Karabük’te bilgisayar tamirciliği yapan Ramazan Gümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizlerin bozdurulması için yaptığı çağrıya 500 dolar bozdurana bilgisayar formatı kampanyası ile destek verdi.
Gümüş, 500 dolar bozdurarak makbuzunu kendisine getirenlerin bilgisayarlarına format kampanyasını iş yerinin camına yapıştırdığı ‘’500 dolar bozdur gel. Makbuzunu unutma. Format bedava. Bu ülke hepimizin’’ yazılı notla duyurdu.
Ramazan Gümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar bozdurun çağrısına kentte farkındalık oluşturma amacıyla, 500 dolar getirenlerin bilgisayarlarına ücretsiz format atacaklarını söyledi.
Dolar bozdurma çağrısına herkesin cevap vermesini beklediğini ifade eden Gümüş şöyle dedi:
‘’Bu ülke hepimizin. Karabük’te diğer esnaflarında kampanya yapmalarını bekliyoruz. 15 Temmuz’da ülkemizi darbe ile bölemeyenler, ekonomik anlamda da yine bölemeyecekler. Kampanyamıza ülkemiz rahatlayana kadar devam edeceğiz. Şu anda bir müşterimiz 2 bin dolar bozdurduğuna dair makbuzu mail yoluyla gönderdi. Kendisi iş yerimize geldiğinde 4 tane bilgisayarına format hizmeti ücretsiz olarak verilecek.Normalde bir bilgisayarı 35 TL’ye format atıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin