Karabük Postası tarafından
24 Nisan, 2017 14:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

2 Katlı Ahşap Ev Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

Eskipazar ilçesine bağlı Sofular köyünde 2 katlı ahşap ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangın, öğle saatlerinde Şükrü ve Bedir Gocakaya kardeşlere ait 2 katlı ahşap bir evde çıktı. Evde yakılan sobanın bacasından çıkan kıvılcımlar çatıyı tutuşturdu. Çatıdan yükselen alevleri gören köy sakinleri, içeride bulunan 85 ve 90 yaşındaki kardeşlerin dışarıya çıkmasını sağladı. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri büyüyen alevlere müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar ise tankerden su doldurdukları kovalar ile söndürme çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de fırtına çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi

Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde tesirli olan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devirildi.
Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde akşam saatlerinde birdenbire başlayan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok binanın çatısı uçarken, kimi ağaçlar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, fırtına nedeniyle geniş çaplı elektrik kesintileri yaşandı. Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde birçok mahalle karanlığa gömüldü.
Olayın akabinde AFAD, belediye ve elektrik dağıtım grupları bölgede çalışma başlattı. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, vatandaşlar ise yaşadıkları dehşet dolu anları anlattı.
Yetkililerden alınan bilgiye nazaran fırtınanın tesirli olduğu bölgelerde güç arzının yine sağlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.